Cum să facă față stresului

Stresul este o parte din viața de zi cu zi, nu poti evita, deoarece conflictele într-o varietate de situații apar. Apoi, stresul devine , dacă cineva de multe ori se pare că au capul deasupra valurilor, așa că nu puteți lupta cu dificultăți în situații noi. Stresul cronic majore nu numai psihologic, dar, de asemenea, implicațiile fiziologice: anxietate, depresie, tulburări de somn, obiceiurile rele – încălcări de alimentare, alcool, probleme, un fumător înrăit – dezvoltare, pot agrava boala existente, – a declarat Luc psihologul Lisa.

Despre stres

Experiența expertului, mulți oameni se tem de lucruri noi, ei nu îndrăznesc să deschidă, interesant, de a fi flexibil, deoarece cred că nu există mai sigure zone, că au greșit, care, de necunoscut, incertitudinea și lipsa de încredere în ele. În timpul nostru o mulțime de stres, apare o situatie la care nu are soluții pentru fuga sau lupta. Ca nume principal de tunet, după cum nu puteți rula de flux, dar nu poate ajunge, în majoritatea cazurilor, conflictele nerezolvate, în condiții de acută tensiune. Desigur, fiecare situație este diferită și depinde de o anumită persoană, cum va reacționa la situația.

Un stres considerabil în viața de evenimente, oamenii de stiinta au creat o listă în care aceste locuri. Primul loc-deces al soțului / soției, divorțul, separarea de închisoare sau moartea unei rude apropiate, accidente sau boli, să urmeze. Este un pic mai puțin interesant, dar încă o sursă importantă de stres pentru căsătorie.

O serie de studii s-a constatat că femeile sunt mai puțin predispuse la stres decât bărbații. A le proteja de numeroase obiective și relațiilor sociale. Stresul este . Există trei modalități de a rezista. Rezolvarea problemelor cu reacția emoțională, acestea din urmă pot fi sport sau orice activitate, în cazul în care bunul simț, cum ar fi un masaj sau o baie. A treia soluție pentru a sprijini de căutare, în cele mai multe femei.

De asemenea, contribuie la combaterea gândire pozitivă, cu privire la atribuirea de sarcini, fie la locul de muncă sau la domiciliu cu privire la locul de muncă și eficientă de auto-reglementare, care este de exercitii fizice regulate, somn suficient, activități și hobby-uri. În concluzie, dacă cineva nu se poate schimba, schimba modul de a gândi despre acest lucru – a recomandat un psiholog. http://cogittos.info/

Cum să se ocupe cu stresul zilnic?

O serie de tensiune din situația în care ne aflăm, de la zi la zi. Viața ne aruncă o provocare care ne-am angajat la succes, dar acest lucru este inevitabil, pentru că, uneori, nu cresc, unele probleme. În același timp, dezvoltarea și stres. Stresul, după cum se poate observa

De mătase, cămașă sau John, care definește noțiunea de a stresului: “stresul în organizații răspuns nespecific la orice volumul cererii. Stres-efect, provocând o activitate sau stres din punct de vedere al faptului că acest lucru sau o situație, cu care avem de-a face, este plăcut sau neplăcut; este important doar faptul că, în măsura în care trecerea de la nevoile”. Se disting pozitive și efectele negative ale stresului. Pozitiv stresul este un efect stimulant, prin urmare, ajută la “ambulanta”, a răspuns, după ce, și în cel mai scurt timp de recuperare a organismului la niveluri normale.

Negativ de stres-aceasta este, de obicei, un fel de situatie cauzeaza diverse psihice și fizice simptome pot însoți. Stresul la două tipuri de bază: exerciții, stres psihologic, Stres psihologic patru tipuri de bază: Presiune: de la exterior sau de interior de motivație, prin urmare, că orice sarcină sau o activitate pe o anumită perioadă de timp sau un anumit mod de realizare, de Frustrare: nevoile, motivele, dorințele, munca efectivă nu poate rula.

Conflict: din cauza faptului că două sau mai multe contradictorii, greu de conciliat între alegere, sau un conflict de interese primim de la alții. Anxietate/frica sau furie: din cauza unei amenințări percepute, prejudiciul pentru o anumită reacție emoțională.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*