Cum putem face față în mod eficient cu stresul la locul de muncă?

Cum de a gestiona și de a reduce stresul la locul de muncă? În acest context economic dificil, este dificil să facă față cu probleme la locul de muncă, decât oricând înainte. În casă am luat-o cu noi, iar munca ne așteaptă de stres, cum arată o tendință de creștere. Angajatori, manageri și angajați din toate simt o presiune sporită, care tot mai des cântări pe ele.

 

Ce putem face despre stres la locul de muncă?

În timp ce unele la locul de muncă, stresul este o parte din viața de zi cu zi, hipertensiune deja interfera cu munca noastră, de eficiența și dăunătoare pentru sănătatea fizică și mentală. De aceea este foarte important de a găsi o soluție, cum de a trata această problemă. Din fericire, există multe moduri de a-l ține sub control, și de a reduce frica la locul de muncă. Situația economică incertă din cauza de angajați din întreaga lume-este un fel de emotionale diferențele de sens. În “eliberarea” și “reducerea bugetului” cunoscute expresii la locul de muncă, consecințele și frica, incertitudinea și crește rezistența la stres.

Cum ar fi stresul la locul de muncă este în creștere, este foarte important de a învăța noi modalități de a face față presiunii. În gestionarea de la locul de muncă de stres aptitudini depinde succesul sau eșecul nostru de lucru. Emoțiile persoanei și este o boală infecțioasă, prin urmare, stresul este de a pune ștampila pe colegii noștri în relațiile noastre. Mai bine suntem capabili de a face față presiunii SUA, mai favorabil, putem influența mediul nostru, cu atât mai puțin proastă influență asupra noastră o altă tensiune. Managementul stresului la locul de muncă pot fi extrase.

O varietate de metode disponibile pentru general de stres, decât la fața locului, ne așteaptă, pentru a reduce presiunea. Iată câteva informații utile pași: – Și asume responsabilitatea pentru fizică și emoțională de a îmbunătăți starea de sănătate  Existența și atitudine negativă recunoscând, ne-a evita aceste capcane, că o creștere a stresului la locul de muncă. Îmbunătăți abilitățile de comunicare, pentru a îmbunătăți relațiile noastre cu conducerea și colegii.

 

Care sunt excesiv de stres la locul de muncă, semne de avertizare?

 

Atunci când oamenii sunt copleșiți de încredere, ingerlékennyé sau ea a fost închisă, munca își pierde eficiența, prin urmare, mai puțin profitabile. În cazul în care simptomele de stres nu sunt luate în considerare tensiunea de mai sus, poate duce la probleme. În plus, pentru a interfera cu performanța în muncă și satisfacție, stres cronic sau intense fizice si psihice boli pot duce.
Supra-munca simptomele de stres:

anxietate, iritabilitate sau stare depresivă, apatie, de lucru cu indiferență , probleme cu somnul oboseala, tulburări de concentrare, mușchii încordați, sau dureri de cap, probleme digestive compania de contact , dorinta sexuala nu consumul de alcool sau de droguri, pentru a elibera tensiunea.
Excesiv frecvent de stres la locul de muncă provoacă: teama de concediere, din cauza reducerii orelor suplimentare, creșterea numărului de
așteptările crescute și corectă a diagnosticului din cauza lipsei de stres în mod constant se așteaptă maxime de performanță cauzate de presiune

Ai grijă. Acest lucru poate reduce stresul la locul de muncă  Când stresul la locul de muncă deja de reducere pot lucra noastre și de control al vieții private, este timpul pentru ceva de a face cu aceasta. Pentru început, am să acorde mai multă atenție la sănătatea mentală și fizică. Dacă vom avea grijă de tine și de nevoile, am devenit mai puternică și mai rezistente la acțiunea factorilor de stres. Decât vă simțiți mai bine, cu atât mai bine vom fi înarmați cu stresul la locul de muncă, totul sub control, că nu este supraîncărcată.

În sine atrage atenția nu înseamnă o schimbare totală a stilului de viață. Chiar și lucrurile mici pot îmbunătăți starea de spirit, crește energia noastră, și eu simt că vom reveni pe pistă. Pas-cu-pas pentru a îmbunătăți stilul de viață noi, atunci în curând va fi vizibil de reducere a tensiunii, ca la ei acasă, decât la locul de muncă. Noi mergem!

În exerciții de aerobic – transpirație – de înaltă performanță anxietate-tratamente restaurative, care imbunatateste starea de spirit, crește energia, ceea ce face mai ușor să se concentreze, relaxeaza corpul si sufletul. Stresul și reduce în mod eficient, cel puțin 30 de minute de zi cu zi de antrenament, este un timp de până la două-trei piese pentru a fi partajate. Am cafenele în sala de fitness și bunăstarea, și suntem buni

În timpul zilei, există de mai multe ori de un pic, astfel încât să puteți în mod constant nivelul, putem menține nivelul de glucoză din sânge organismului nostru. În cazul în care nivelul de zahăr din sânge este scăzut, nervos și sensibil. Cu toate acestea, în cazul în care prea mult pentru ei, letargie. Este important să dormi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*